OHJAAJILLE

Neuro Latino on uusi tanssiliikuntatuote,joka on herättänyt suuren kiinnostuksen ja haluamme tarjota mahdollisuuden kouluttautua ohjaajaksi! Neuro Latino on suunniteltu ikääntyneille, muistisairaille sekä henkilöille,joilla on neurologinen sairaus, kuten parkinsonin tauti. Olemme aloittaneet yhteistyön Åbo Akademin kanssa tutkimusprojektin tiimoilta ja tanssija, neurotieteilijä Hanna Poikolainen on tuottanut ohjaajakoulutukseemme loistavan luennon musiikin ja tanssin vaikutuksesta aivoihimme.

Neuro Latino on soolotanssitunti, jossa tanssitaan erilaisia lattaritansseja ja jossa askelsarjat sekä tempo on mukautettu kohderyhmälle sopivaksi. Tansseina on mm samba, cha cha, rumba, jive ja salsa. Neuro Latinosta on kirjoitettu mm. Helsingin Sanomissa ja Keski-Uusimaassa.

Uudistettu ohjaajakoulutuksemme sisältää ennakkoon katsottavat luentovideot, joissa perehdytään kohderyhmän erityispiireisiin ja opetellaan tunnistamaan erilaiset tyypilliset piirteet eri kohderyhmissä. Luentovideoista löytyy myös Hanna Poikolaisen luento musiikin ja tanssin vaikutusesta aivoihin.

Luentojen lisäksi koulutukseen kuuluu koreografiapäivä, jossa opetellaan sekä seisten että istuen tehtävät koreografiat. Koreografiakoulutus tapahtuu lähiopetuksena. Ohjaajakoulutukseen rekisteröitymisen yhteydessä valitaan itselle sopiva koreografiapäivä.

Koulutuksen hinta on 240€ (sis alv 24%)

Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ohjaajat tai tuntien järjestäjät eivät maksa erillistä lisenssimaksua. Ohjaajat sitoutuvat yhteen vuosittaiseen lisäkoulutukseen, jonka avulla syvennettään kohderyhmän ymmärrystä tai laajennetaan koreografioiden määrää. Lisäkoulutukset tulevat olemaan joko videoluentoja tai tapaamisia.

Valitse koreografiapäivä:

17.9.2022 Tampere kello 12.00-17.00


Ohjaajakoulutus

240,00  ALV 24%

Ohjaajakoulutuksen käyttöoikeus vuodeksi